Terme Tuhelj, smještene na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka, jedan su od najkompletnijih turističko rekreativnih centara kontinentalnog turizma u Hrvatskoj. Udaljene 40-tak kilometara od Zagreba nude bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu za aktivan odmor ili opuštanje i obnavljanje u izvornoj prirodi. Vodeni planet tik do zemlje, novouređeno kupalište s više od 5.000 m2 vodene površine, najveće je kupalište u Hrvatskoj. 4 vanjska bazena (bazen s valovima, relaksacijski bazen, 2 dječja bazena) i 4 unutarnja bazena (wellnes bazen, plivački bazen, dječji bazen i terapeutski bazen) te spora rijeka s mnogim vodenim atrakcijama, vodenim masažama, toboganima i vodenim igračkama nude opuštanje i zabavu za cijelu obitelj. Hotel nudi udobnost 138 Classic i 126 Premium soba.Barokni dvorac Mihanović pored toplica jedinstveno je mjesto za poslovne susrete i kongrese, vjenčanja iz mašte i svečane prigode. A la carte restoran u dvorcu nudi dvorske specijalitete i tradicionalna zagorska i nacionalna jela, te srednjovjekovne večere u vinoteci dvorca. Prirodno kupalište pored dvorca Mihanović jedinstveno je u Hrvatskoj i omogućuje kupanje u termalnoj vodi koja izvire na samom dnu bazena, a konstantan protok vode nudi uvijek svježu čistu vodu. Na izvoru termalne vode temperature od 33¨C stvara se ljekovito peloidno blato primjenjivo u obliku FANGO terapija koje opuštaju i liječe. Sportski centar nudi izbor različitih sportskih terena (tenis, košarka, nogomet – travnato i betonsko igralište, mali nogomet, stolni tenis, fitness i sportska dvorana, mini golf), te pripreme za profesionalne sportaše i rekreativce.

Terme Tuhelj otvorile su vrata najvećeg wellnes centra u Hrvatskoj koji sadržava 3 finske saune (bio-ionizirajuća sauna s kristalima, ekstremna sauna i programska s cromo terapijom), 3 parne saune (solna sauna, blatna sauna, dvostruka parna sauna), laconium, whirlpool, hladni bazen, ledenu jamu, kneipp stazu, mirne prostore s različitim ugođajima i wellness bar.
Terme Tuhelj – odmor svaki dan!


Unutarnje kupalište sadrži atraktivnu ponudu vodenih doživljaja – relaksacijski bazen s jacuzzi masažama, vodenim slapovima i gejzirima, plivački bazen (25 m), dječji bazen, terapijski bazen s podvodnim reflektorima i zvučnicima koji nude terapiju zvukom i bojama te jacuzzi bazen s vodenim masažama.

Vanjski bazeni nude rekreacijski bazen za opuštanje uz hidro masažu, zračnu masažu i slapove s podvodnim masažnim krevetima te skrivenim lagunama mira i užitka, bazen s valovima, sporu rijeku dužine 250m, dječji bazen s dvorcem na vodi s 4 tobogana i dva vodena topa te bazen s igračkama za najmlađe kupače koje očekuje vodena kornjača, mala patka, smiješni klaun i zmija prskalica.

Prirodno kupalište na izvoru pored dvorca Mihanović jedinstveno je u Hrvatskoj i omogućuje kupanje u termalnoj vodi koja izvire na samom dnu bazena, a stalan protok vode nudi uvijek svježu čistu vodu iz prirode. Na izvoru termalne vode temperature 33°C stvara se ljekovito peloidno blato primjenjivo u obliku Fango terapija koje opuštaju i liječe duh i tijelo.